Mitrovčanin Boris Subotić na takmičenju za pesmu Evrovizije

0
1182

Mitrovčanin Boris Subotić takmičiće se na ovogodišnjem izboru za pesmu Evrovizije, sa autorskom pesmom „Vrati mi“. Od 4.000 pesama, koje su pristigle na konkurs za pesmu Evrovizije, Radio televizija Srbije odabrala je 36 kompozicija, među kojima se našao i mladi Mitrovčanin.

Boris Subotić ima 21 godinu i student je fakulteta Savremenih umetnosti u Beogradu, smer muzička produkcija. Pevanjem se bavi od svoje 5 godine.

Od malih nogu je Boris učestvovao na raznim takmičenjima i festivalima, kao što su „Vivkovizija“, „Dečija pesma Evrovizije“, a široj publici je najpoznatiji po učešću u šou programima „Ja imam talenat“ i „Ja mogu sve“, na kom je i pobedio. Ove godine je njegova pesma, pored velike konkurencije od 4.000 poslatih pesama, izabrana za izbor za pesmu Evrovizije.

Ove godine umesto „Beovizije“, takmičenje nosi naziv „“RTSov izbor za predstavnika za pesmu Evrovizije„, koje će se održati 3,4 i 5.marta, a glasovi publike će odlučiti ko će biti naš predstavnik na Evroviziji 2022. godine.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

(Stv)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here