MUZIČKA ŠKOLA: Najava koncerata povodom 60 godina od osnivanja

2
530

Iz sremskomitrovačke muzičke škole „Petar Krančević“ najavljuje se serija koncerata povodom proslave jubileja 60 godina postojanja ove obrazovne institucije.

Koncerti će biti održani u tri termina i na tri lokacije: 

– u ponedeljak 22. maja u 19 časova u Pozorištu “Dobrica Milutinović” 

– u utorak 23. maja u 19 časova u Galeriji “Lazar Vozarević”

– u sredu 24. maja u 19 časova u Lapidarijumu Muzeja Srema (u slučaju lošeg vreme održaće se u koncertnoj sali Škole).

Ova značajna godišnjica predstavlja veliku prekretnicu u našoj istoriji i želimo da je proslavimo zajedno sa našim učenicima, nastavnicima i celom zajednicom koja je podržavala naš rad tokom ovih godina.“- navode organizatori, dodajući:

Svaki koncert će doneti jedinstven doživljaj muzike, sa učešćem naših talentovanih učenika, renomiranih gostujućih umetnika i našeg stručnog nastavnog osoblja. Programi će obuhvatati širok spektar žanrova i stilova muzike, uključujući klasičnu muziku, džez, pop i savremenu muziku.“

„Ovi koncerti nisu samo prilika za slavlje našeg jubileja, već i prilika da se uživa u izvanrednom talentu naših učenika i da se istakne bogatstvo muzičke kulture koju negujemo tokom svih ovih godina. Zato, pozivamo sve ljubitelje muzike, roditelje, učenike, nastavnike i lokalnu zajednicu da nam se pridruže u ovoj svečanosti.“- kažu u Muzičkoj školi „Petar Krančević“.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

2 COMMENTS

  1. A mitrovačka gimnazija je otkazala proslavu 185 godina postojanja 26.05. jer će svi gradski funkcioneri biti na kontramitingu, te neće moći da „uveličaju“ proslavu. SRAMNO I PONIŽAVAJUĆE! Njihov jedan dan je vredniji od gimnazijskih 185 godina.

  2. U svim mitrovačkim školama će zbog skupa jedne, ali vladajuće, stranke biti skraćeni časovi, a nekima neće ni biti nastave. Naš(a) gradonačelnik(ca), kao neko ko dolazi iz prosvete, na ovaj način daje doprinos boljem obrazovanju (nada se) budućih glasača. Dno dna!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here