Nagrađena Tatjana Međedović, novinarka iz Sremske Mitrovice

0
1320

Tatjana Međedović, novinarka iz Sremske Mitrovice dobitnica je nagrade Dimitrije Frušić, koju Društvo novinara Vojvodine dodeljuje za seriju napisa-emisija ili uređivački rad. Međedović je dobila nagradu za serijal tv emisija Dobrodošli u Sremsku Mitrovicu, koje su za cilj imale prikazivanje turističke ponude carskog Sirmijuma i afirmisanje potencijala koje ovaj grad ima u pogledu turizma.

Nagrađena novinarka zahvalila se ekipi koja je zajedno sa njom uspela da proizvede kvalitetan tv serijal, pre svega kamermanu Slobodanu Martinoviću i glavnoj i odgovornoj urednici Biljani Selaković, koja joj je velika podrška.

Serijal emisija pod nazivom Dobrodošli u Sremsku Mitrovicu sufinansiran je sredstvima Grada Sremska Mitrovica, a veliko hvala i svim sagovornicima zahvaljujući kojima su emisije gledane i kvalitetno producirane, o čemu svedoči i ova nagrada. Veoma sam ponosna što su kolege iz Društva novinara Vojvodine prepoznali moj rad i trud i dodelili mi ovo značajno priznanje Dimitrije Frušić, koje nosi naziv po novinaru i lekaru koji je rođen u mom Sremu, sremskom selu Divoš. Hvala i mojim kolegama, jer da nije bilo njihove pomoći i podrške, ne bi bilo ni ove nagrade – izjavila je Tatjana Međedović i dodala da nagradu posvećuje svim mlađim kolegama, posebno iz manjih lokalnih medija, kao što je i televizija u kojoj radi.

Moja poruka svim divnim mladim kolegama je da nikada ne odustaju od svojih ideja i snova, jer se svaki trud na kraju isplati – zaključila je ovogodišnja dobitnica nagrade Dimitrije Frušić.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here