Nakon pobede u Slagalici, Rumljanin Aleksa Kondić pobedio i u Poteri

0
876

Poznat po pobedi u kvizu „Slagalica“, Rumljanin Aleksa Kondić od pre par dana osvajač je kviza „Potera“, koji se emituje na Radio televiziji Srbije. 

Aleksa Kondić, master politikolog iz Rume zaposlen u Gradskoj biblioteci već tri i po godine, ponovo je dokazao da znanje nikad ne izlazi iz mode.

Kako kaže, za kviz nema specijalne pripreme već se znanje stiče konstantnim čitanjem i istraživanjem, a što se tiče hrabrosti on je led već probio osvajanjem „Slagalice“.

Posle učešća u kvizovima Aleksa je postao poznat među svojim sugrađanima. Kako kaže, neretko ga zaustavljaju na ulici ili radnom mestu i pružaju mu podršku za dalja takmičenja koja ga očekuju već u decembru.

Za sebe kaže da je veliki obožavalac kvizova, te je uzeo učešće u organizaciji kviza za osnovce koji će se održati u biblioteci „Atanasije Stojković“ u Rumi.

Znanje je uvek popularno, te ga svakodnevno treba proširivati i nije nikakav bauk javno ga pokazati, Aleksina je poruka onima koji su u nedoumici da li da se prijave za učešće u nekom kvizu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here