NEZAPAMĆENO! Policija iznela pijanog popa iz Lidla!

4
15678

Policija je 28. marta oko 19.00 sati iznela inđijskog sveštenika iz Lidla zbog nedoličnog ponašanja. Incident se dogodio, prema tvrdnjama očevidaca, nakon što je sveštenik vidno pripit sedeći u marketu od radnika tražio da mu se pokloni roba.

Nakon dužeg odbijanja osoblja da mu pomognu u nameri, sveštenik je seo i protestovao. Kako bi ga urazumili, akciji ubeđivanja da odustane od namere priključili su se i kupci koji su se zatekli tu, na sveštenikovo odbijanje da plati, radnicima marketa nije preostalo ništa drugo nego da pozovu policiju.

Nisu mi ukazali dostojanstvo„, rekao je sveštenik.

Svedoci tvrde da su kupci pokušavali da podignu sveštenika i urazume ga, dok je on odbijao, prenose mediji.

Ovo je tragično, sveštenik u mantiji sa krstom oko vrata u vreme posta, vidno pripit sedi u marketu i traži da mu se pokloni roba koju je uzeo i ne želi da plati“, kaže starija gospođa koja je svedočila incidentu.

Nisu svi sveštenici ovako bahati, ja sam vernik i znam mnoge sveštenike koji su umereni, dobronamerni i pošteni ljudi pre svega. Šta se desilo i dalje ne mogu da poverujem„, reči su jednog od kupaca koji se zatekao u vreme incidenta.

Nakon dužeg ubeđivanja sveštenika da odustane od namere uzimanja robe bez plaćanja i protesta, policiji nije preostalo ništa drugo nego da iznesu sveštenika iz marketa. Eparhija sremska i Srpska pravoslavna crkva do sada se nisu oglasili povodom ovog incidenta.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

(IN MEDIJA / Mondo)

4 COMMENTS

  1. „Eparhija sremska i Srpska pravoslavna crkva do sada se nisu oglasili povodom ovog incidenta.“
    NECE SE NI OGLASITI, BILO JE I VECE SRAMOTE PA NISTA!

  2. Pošto se vrlo dobro vidi da pop nema masku, zaključujem da je ovo samo laž o Popovom bahatom ponašanju, što novinarka nije napisala istinu?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here