NOŽEM IZBOLA LJUBAVNIKA ČETIRI PUTA! Sada je optužena za pokušaj ubistva!

1
1488

Viši sud u Sremskoj Mitrovici potvrdio je optužnicu protiv Jadranke K. (36) zbog krivičnog dela ubistva u pokušaju. Ona je optužena da je vanbračnog partnera Boška N. (44) iz Šida, krajem februara, nanela više uboda nožem u predelu stomaka i leđa.

Emotivni partneri su se često svađali, a nekoliko puta je policija morala i da interveniše. Tako je bilo i te kobne večeri kada se, posle žustre rasprave, Jadranka dohvatila nož i četiri puta ubola supruga. Povređenog Boška sa teškim povredama odvezli su u Klinički centar Vojvodine, gde se oporavio, i on će na suđenju biti glavni svedok protiv okrivljene.

Jadranka se od hapšenja nalazi u pritvorskoj jedinici KPZ-a, odakle će biti sprovedena na suđenje.

Podsetimo, početkom februara policija u Šidu uhapsila je Jadranku K. (36) zbog ubistva u pokušaju. Povređeni je sa teškim telesnim povredama opasnim po život, hospitalizovan u Kliničkom centru Vojvodine. Pokušaj ubistva desio se u oronuloj, nehigijenskoj kući, bez ikakvih uslova za život, u Ulici Đure Jakšića, na periferiji Šida, gde je ovaj neobičan par živeo zadnjih godinu dana.

– Mi, komšije sklanjali smo se od njih, tamo niko od nas živu glavu nije pomolio. Kakva je to prljavština, kakav smrad! To samo neku zarazu tamo dobiti! Bilo je svega, miševa, pacova, trčali su iz njihovog dvorišta ovamo. Ta žena, Jadranka, zvali su je Jaca, došla je da živi u tu trošnu opštinsku kuću iz Vršca, kako nam je sama rekla. Tamo je ostavila muža i dva sina, da bi se ovde vucarala sa tim Boškom, pričale su nam, početkom marta, prve komšije, koje su zahtevale da ostanu anonimne.

Jadranka je, po njihovom kazivanju, često obilazila komšiluk, zvonila na zaključane kapije, jer su se komšije plašile krađe, neugodnosti sa njom.

– Molila je, prosila za hranu, a potom kupovala piće, cigarete, neki pričaju i drogu. Bili su, sačuvaj Bože, prljavi, ućebane prljave kose, smrdljive garderobe, niko ih nije puštao ni u dvorište. Sažalila se naša snaja, pa je nekoliko puta pustila tu Jadranku da iz šupe iznese malo drva, smrzavali su se tamo, u toj kući, gde je duvalo sa svih strana.

Komšije nisu imale ni reč hvale za nastradalog čoveka, već su redom isticale da se ovako nešto moglo i očekivati.

– Pričala je našoj snaji da trpi nasilje i dobija batine od tog Boška, koji je bio alkoholičar, kao i ona sama. Pijani, ludi, to je dreka, cika, vrištanje skoro svake noći! Ovako nešto se očekivalo, govorile su komšije.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here