Održana izborna skupština POKS-a za Sremsku Mitrovicu

0
802

Proteklog vikenda održana je 2. redovna Izborna skupština Gradskog odbora Pokreta obnove Kraljevine Srbije Sremska Mitrovica.

U prepunoj sali gradske kuće, 114 delegata jednoglasno je izabralo diplomiranog ekonomistu, Milivoja Todorovića za novog – starog predsednika.

Velika mi je čast što su delegati odlučili da i u narednom mandatu nastavim da vodim ovaj odbor. To je potvrda da sam dobro radio svoj posao u prethodnih 5 godina. Ujedno to je i velika obaveza i daću sve od sebe da što više ojačamo odbor i napravimo što bolji rezultat na narednim izborima, sve zarad dobrobiti svakog građanina Sremske Mitrovice. – rekao je Todorović tokom obraćanja prisutnima.

Delegati su imali priliku da uživaju u kulturno umetničkom programu koji su izveli hor „Irida“ pod vođstvom profesorke Aleksandre Garunović, vokalni solista Jefimija Sredojević i čuveni novinar Jovan Stefanović.

Skupštini su prisustvovali zamenik predsednika POKS i narodni poslanik Dušan Radosavljević, zamenik predsednika IO stranke Ljuban Stanišić, potpredsednik Pokrajinskog odbora i pokrajinski poslanik Novak Maksimović.

Na veliko zadovoljstvo prisutnima se obratio i potpredsednik Pokreta obnove Kraljevine Srbije, narodni poslanik, komandant odbrane Košara, pukovnik Ljubinko Đurković.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here