Osipa se lista “Grad za sve nas”: ŠTA SE DOGAĐA U ŠTABU PETKOVIĆA?

6
7041

Kako je saznaje iz gradske izborne komisije, lista “Grad za sve nas – Vladimir Petković” počela je da se osipa. Jedan kandidat je već povukao svoju kandidaturu, a nezvanično, još nekoliko njih je najavilo svoje povlačenje sa liste.

U jednom trenutku, po kuloarima je bilo reči i da postoji mogućnost da lista koju predvodi bivši gradonačelnik bude oborena, no po zvaničnom tumačenju Gradske izborne komisije ova lista ipak ispunjava uslove da i dalje ostane na glasačkom listiću.

O čemu se radi?

Kandidat na listi Siniša Đorđić odlučio je da povuče svoju kandidaturu. Po njegovim rečima, lista nije formirana na koncepciji koja je pred raspisivanje izbora usvojena, te da nije u skladu sa dogovorom između Petkovića i njega.

Ušao sam u ovu političku priču jer poštujem Vladimira Petkovića i delim njegovo političko mišljenje. Međutim, bilo je mnogo uticaja sa strane na formiranje liste, pa se Petković brzo okružio ljudima za koje neće glasati ni članovi njihovih porodica.”- kaže Đorđić, dodajući:

Umesto časnih i neukaljanih kandidata, sa vizijom i idejama, lista je skrojena od mnoštva stranačkih preletačevića koji su skrpljeni zbrda zdola sa jednim ciljem – da se dohvate budžetskih nameštenja. Mi ostali smo, po njihovoj zamisli, trebali samo da odradimo kampanju za njih kao što smo im, na svoj obraz, skupili i potpise podrške od građana.”

Pismeno smo zatražili izjavu i od nosioca liste Vladimira Petkovića, ali on do zaključenja ovog teksta, nije odgovorio.

(M. Milivojević)

6 COMMENTS

  1. Pa Vladini ljudi vec uveliko prete otkazima i svi ce na biroV, ČIM UZMU VLAST, takvi mu uopste nisu trebali. On je decko za primer, samo sa pogresnim ljudima je u dilu.

  2. Sa Kristinom “ Caritas“, koja je ojadila pola baba u Mitrovici, ti si gosn Petkovicu zavrsio pre nego si poceo

  3. A.Umetic, Natasa Zec, Raca i ekipa propalih slikara i razvedenih profesorki… kao oni ce da vode grad? Hahhahaha ovoo je sprdacina

  4. Preletaci kojima je Petković poslednji bastion jer ni za kafe kuvarice nisu? Pa da li ste vi uopste svesni ko vodi to ruglo?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here