Pećinački heroji SPASILI devojčice iz prevrnutog autobusa

0
1838

Autobus sa odbojkašicama Mladog radnika prevrnuo se na putu Buđanovci – Pećinci, ali zahvaljući herojima iz Pećinaca sve devojke su izvučene žive.

Pored lokalnih meštana na mestu ove jezive nesreće našao se i jedan vozač koji je ispričao sve detalje spasavanja dece:

Krenuo sam prema Šapcu i na krivini kod Pećinaca sam naišao na udes. Tu su već bili meštani koji su iz prevrnutog autobusa koji je bio prevrnut u kanalu vadili ljude. Odmah sam prišao da pomognem, a ubrzo je stigla i Hitna pomoć. Video sam da su povređena deca. Čuo sam da su naši mladi sportisti, odbojkašice… – počeo je priču ovaj heroj.

Nastavak je uznemirujući:

Doktori su devojčice i dečake stavili u sanitetsko vozilo i prevezli ih u bolnicu. Ja sam povezao nekoliko njih do hotela. Oni nisu tamo odseli nego su prebačeni da ne bi stajali na putu da se smrzavaju. Vlasnik hotela je dao besplatno sobe.

Niko nije znao gde je vozač.

Koliko sam čuo vozača nije bilo i niko nije znao gde je. Policija je takođe došla na mesto nesreće– ističe izvor.

Jako mi je žao, kada sam video autobus pomislio sam na najgore, ali hvala Bogu prošli su sa lakšim povredama. Sreća u nesreći da se tako završi. Bilo mi je žao te dece. Devojke su bile uplašene, ma svi su bili uznemireni i videlo se da su pod velikim stresom. Neki su i plakali od straha.

Ovaj heroj zaslužuje da se njegov ime kaže i napiše, ali on to ipak nije želeo.

Razumite me da u ovakvim situacijama nema potrebe da se ističe moje ime i prezime jer su ljudi bili u nevolji i svako je želeo da pomogne – zaključio je on.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

(SMP. Online/Kurir/Novosti)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here