Počela besplatna pripremna nastava za polaganje male mature

0
420

Kancelarija za mlade uz podršku Grada Sremska Mitrovica, organizuje besplatnu pripremnu nastavu za polaganje male mature iz srpskog jezika i matematike, sa ciljem da se učenicima pomogne u ostvarivanju što boljih rezultata na prijemnom ispitu i upisu u željene srednje škole. Nastava se održava u četiri osnovne škole.

Realizacijom besplatne pripremne nastave pomaže se roditeljima da ne plaćaju privatne časove, a đacima se pruža priliku da se adekvatno pripreme kako bi upisali željene škole.

Sve pohvale Kancelariji za mlade koja je kao i mnogo puta do sada pokazala društvenu odgovornost  i sa organizacijom ovem besplatne pripremne nastave za male maturante. Pozvao bih sve mlade ljude od 15 do 30 godina da dođu u prostorije kancelarije gde će da razmenjuju ideje, kao što je ova, a Grad će uvek biti tu da ih realizuje.”- rekao je Vladimir Pavlović, predsednik mitrovačke gradske Skupštine.

Biljana Matić, koordinatorka Kancelarije za mlade rekla je da je pripremna nastava počela od srede, 22. marta sa početkom u 15 časova, u četiri osnovne škole: u Laćarku u OŠ „Triva Vitasović Lebarnik”, u Mačvanskoj Mitrovici u OŠ „Dobrosav Radosavljević – Narod”, a u gradu u osnovnim školama „Jovan Popović“ i „Boško Palkovljević Pinki”. Matićka je dodala da ima ukupno 289 prijava, urađeni su rasporedi predavanja, a grupe su raspoređene prema srednjoj oceni iz srpskog jezika i matematime.

Sve dodatne informacije roditelji mogu dobiti u prostorijama Kancelarije za mlade, Svetog Dimitrija br. 10, putem telefona: 022/618-276, kao i putem društvenih mreža Kancelarije za mlade.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here