Potreban vam je lekar? DOKTOK aplikacija vam pruža video konsultaciju!

0
621

DokTok pruža mogućnost da besplatno, iz udobnosti svog doma i uz potpunu privatnost, razgovarate sa stručnjacima iz različitih oblasti. Pored web platforme, od sada je dostupna i DokTok mobilna aplikacija putem koje možete zakazati video konsultaciju sa lekarom ili pregled u ordinaciji – još brže i jednostavnije!

U vreme online kupovine, online komunikacije, online obrazovanja, nesumnjivo raste i potreba za online konsultacijama sa lekarima. Razvoj telemedicine u svetu, ali i kod nas, u velikoj meri je olakšao brigu o našem zdravlju i učinio razgovor za stručnjacima dostupnim kada god nam je potrebno, bez obzira na mesto i vreme.

U protekle dve godine, usled pandemije, raste i interesovanje za ovaj vid podrške, čemu u prilog govore upravo rezultati DokToka.

Kao pionir telemedicine kod nas, nakon nešto više od dve godine postojanja, DokTok platforma beleži preko 600.000 poseta i više od 4.000 registrovanih korisnika. DokTok danas okuplja zajednicu od preko 150 lekara i ordinacija iz različitih oblasti, i preko 30 psihologa i psihoteraputa, sa kojima korisnici imaju mogućnost da se svakodnevno konsultuju putem video poziva. Svi oni nam stoje na raspolaganju za stručne konsultacije, za odgovore na naša pitanja i nedoumice, a kada je potrebno, tu su da nas upute na sledeći korak – sada i putem mobilne aplikacije.

Uz DokTok mobilnu aplikaciju, kroz samo nekoliko klikova, korisnici mogu pokrenuti video poziv sa nekim od stručnjaka koji je trenutno dostupan (online) ili zakazati video konsultaciju u nekom od ponuđenih termina. Aplikacija je intuitivna i jednostavna za korišćenje, a tim tehničke podrške DokToka je uvek na raspolaganju.

Proces dolaska do potrebnog stručnjaka nikada nije bio lakši. Stoga, ukoliko vam je potrebna konsultacija sa lekarom ili psihologom, neka prvi korak bude DokTok. Uštedite vreme i novac. Preuzmite DokTok sa #Google Play ili #AppStore i zakažite svoju prvu konsultaciju.

Vidimo se na DokToku!

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here