Predsednica opštine JAVNO OBJAVILA sliku čoveka KOJI BACA SMEĆE kraj puta!

0
4487

Kao što je novoizabrana predsednica rumske opštine Aleksandra Ćirić najavila, kada je zatvorena deponija u Žarkovcima i postavljene kamere koje snimaju 24 časa, da će javno objaviti snimke svakog ko bude zagađivao životnu sredinu – upravo je to obećanje i održala!

Podsećanja radi, predsednica opštine Ruma nagovestila je da će komunalna inspekcija i policija na osnovu snimaka sa kamera pisati kazne i sankcionisati svakoga ko bude kršio zabranu bacanja smeća, takođe je javno obećala da će snimke prekršioca objaviti kako bi narod znao ko zagađuje životnu sredinu.

Kako je rekla, trudiće se da ovakvim radom zaustave stvaranje divljih deponija i da će ukazati koliko je važno očuvanje i zaštita životne sredine. Nakon što je snimljen prvi izgrednik, predsednica Ćirić je na svojim nalozima na društvenim mrežama napisala:

Dragi sugrađani, juče smo zabeležili bahato i neodgovorno ponošanje koje je direktno usmereno protiv zdravlja ljudi i zaštite životne sredine!

Kao što smo i obećali, zatvorićemo sve deponije na teritoriji opštine Ruma, upravljaćemo odgovorno otpadom kako bi građanima omogućili lepše mesto za život! Na svaku deponiju postavićemo kamere i počinioce prekršaja kazniti, a slike i snimke javno objaviti! To smo učinili u Žarkovcima i prvog dana smo snimili, slobodno mogu da kažem, čoveka u zločinu protiv prirode!

Stanovnik Žarkovaca je usled nemogućnosti da opasne materije izruči na divlju deponiju produžio 50 metara dalje i fekalni otpad izručio u njivu pored puta! Nakon prijave građana utvrdili smo o kome je reč i nadležnim organima podneli prijave, a Vama na uvid dostavljamo slike počinioca!

Projekat Ruma – Bezbedan grad će nam pomoći u narednom periodu, pa tako za počinioce prekršajnih i krivičnih dela Ruma neće biti prijatno mesto za život, a svi odgovorni i pošteni građani će moći da uživaju i ponosno žive u našoj opštini!

Kako se saznaje nezvanično, radi se o radniku policijske stanice u Rumi, koji je fekalni otpad izručio u njivu pored puta.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here