Prezentacija predloga za rekonstrukciju Muzeja Srema

0
424

Arhitektonski fakultet iz Beograda, u saradnji sa Muzejom Srema iz Sremske Mitrovice i Arheološkim institutom iz Beograda, organizuje RADIONICU I IZLOŽBU pod nazivom Arheologija pejzaža, u sredu, 23. novembra, sa početkom u 15 časova, u prostoru stalne arheološke postavke Muzeja Srema na Trgu Svetog Stefana 15.

PROGRAM RADIONICE:

15:00 – 15:20 Prezentacija predloga Android aplikacije koja prezentuje arheološko nasleđe Sremske Mitrovice
Prezentacija koncepta, strukture, sadržaja i dizajna Android aplikacije koja za cilj ima da široj publici kroz igre, mape, činjenice i ilustracije predstavi i približi vrednost nasleđa iz antičkog perioda na području današnje Sremske Mitrovice, radi obezbeđivanja njegove održivosti i promocije kulturološkog značaja.

15:20 – 15:40 DISKUSIJA

15:40 – 16:00 Prezentacija studentskih radova koji predstavljaju predloge mogućih Idejnih rešenja rekonstrukcije Muzeja Srema na Trgu Svetog Stefana 15
Petnaest studentskih radova i maketa koje su studenti izradili u toku prolećnog semestra u okviru nastave na predmetu Studio Pojekat M02 na Master akademskim studijama Unutrašnja Arhitektura koji predstavljaju mogućnosti rekonstrukcije i dogradnje objekta kao i razvoja programa postojeće lokacije.

16:00 – 16:20 DISKUSIJA
OTVARANJE IZLOŽBE

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here