Promocija fudbalskog kluba „Radnički“ u Velikim Radincima

0
700

Fudbalski klub „Borac” iz Velikih Radinaca u subotu je bio domaćin fubalerima „Radničkog” iz Sremske Mitrovice, koji su održali javni trening u prisustvu velikog broja dece u cilju pormocije ovog sporta.

FK „Borac” postoji od 1932. godine, a iz njega su potekli mnogi fudbaleri, od kojih dvojica trenutno igraju u „Radničkom”. Ove sezone se takmiči Gradskoj fudbalskoj ligi – GFL, sedmom po redu rangu srpskog fudbala.

Iako se trenutno takmičimo u sedmoj ligi Srbije po uslovima i infrastrukturi smo ispred nekih klubova koji su u drugoj ligi. Prošle godine smo izgradili tribine, svake godine uradimo ponešto. Prethodnih godina je izrađen bunar za navodnjavanje i zalivanje terena, zato teren ovako lep i dobar, a pre nekoliko godina smo sredili svlačionice koje mogu da pariraju drugoj ligi Srbije,” rekao je Miloš Kekić, predsednik Saveta Mesne zajednice.

U timu mitrovačkog „Radničkog” igraju dva meštanina Velikih Radinaca i to Vladimir Ilić i Radoš Protić. Fudbaleri „Borca” većinom su stanovnici ovog mesta.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here