Prvi milion “legao” na račune odbornika “Grada za sve nas”! POSTOJI LI RAZLOG ZA SLAVLJE?

8
7206

Odbornici udruženja “Grad za sve nas” kojih ima jedanaest u lokalnoj mitrovačkoj skupštini, ovih dana su na ime odborničkih dodataka, dobili prvi milion iz lokalnog budžeta. Deo ove skupine odlučio je da taj prvi milion proslavi u obližnjem kafeu, kako im to i priliči.

Iako su im na sednicama skupštine usta tobože puna brige za svaki narodni dinar, očigledno, kad su oni sami u pitanju, štednja je poslednja stvar o kojoj misle.

Mogli bi sada da budemo licemeri, pa da pitamo: “Koliko su gladne dece mogli nahraniti ovi lažni samarićani i samozvani humanitarci za taj novac?”

Mogli bi, ali nećemo.

Nećemo jer znamo da im do kraja mandata sleduje još devet miliona našeg novca iz budžeta grada. Valjda je to cena što su, svojim izlaskom na lokalne izbore, dali legitimitet vladajućem režimu.

A obećanje iz predizborne kampanje da će se odreći odborničkih nadoknada? Ma ko se toga još seća!

(M. Milivojević/foto: Facebook)

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

8 COMMENTS

  1. Meni više ništa jasno nije… Borili se da skinemo prošle, skinuli ih, prošli opet došli…Sad ovi prošli, prošli hoće da budu budući.

    • Apsolutno ste u pravu. Motiv za političko angažovanje nije ideja, želja da se ona realizuje na dobrobit naroda, već isključivo lična korist. Ono u čemu se sve partije slažu, bez obzira s koje strane dolaze, jeste povećanje poslaničkih ili odbrničkih plata i to da niko nikoga ne tera na robiju, a mnogi su je svojim postupcima za vreme vlasti zaslužili. Sećam se intervjua MA Polak s britanskim paralementarcem koji je rekao da je morao da zamrzne bizns, da je izgubio brdo para za vreme bavljenja politikom i da, recimo, ne sme da dozvoli da ga bilo ko od prijatelja časti pićem u pabu. Naši tek počinju s biznisom (lopovlukom) kada dođu na vlast, a muletina im je najslađa. U Britaniji se nakon završetka mandata vrćaš gde si bio, a kod nas Sanader ode na mesto direktora EPS SM, a sumnjam da zna šta je sklopka, trafo …….

  2. Zajedničko za prošle, sadašnje i buduće: grad ih ne zanima – samo lična korist.
    Zato je Mitrovica jedan od najprljavijih i najoronulijih gradova u kojima sam živeo. Šteta.

  3. Ukidanje odbornickih plata, upravnih i nadzornih odbora, raznoraznih fiktivno debilnih komisija za razne teletabis fikuse cije kompetencije su za Radoja Domanovica. Prvo bi se raspala naprdna pa sve ostale strancice.

  4. Svi su isti.A gde je početak izgradnje stadiona u naselju Hesna,ko je to obećao!
    Laži,laži…a ovce neka glasaju!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here