PUTINCI: Noć, podignuta rampa, voz prolazi – ne zastaje! (VIDEO)

3
1680

Tokom noći, baš uoči dana kada je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović obilazio železničku stanicu u Rumi, moglo je da dođe do katastrofe na putnom prelazu između Golubinaca i Putinaca.

Naime, kada je rampa na ukrštanju drumskog prelaza i pruge, iz nepoznatih razloga ostala podignuta, voz na relaciji Beograd – Šid nije stao neposredno pred prelazom niti je svirnuo iako po propisu to treba da učini. On je laganom vožnjom prešao preko drumskog prelaza dok su ispred rampe, u uslovima smanjene vidljivosti, ostali zapanjeni vozači putničkih vozila.

O ovome svedoči i snimak:

Dok se sve to redovno događa na šidskoj pruzi, ministru Momiroviću već sutradan nije bilo teško da izjavi kako se „uz izuzetno kvalitetnu železničku infrastrukturu danas od Rume do Beograda putuje manje od sat vremena, putovanje do Sremske Mitrovice traje svega sat i deset minuta, do Šapca dva sata, do Loznice nešto više od dva i po sata„.

To reče ministar i ostade živ. Na sreću, da sada se na ukrštanjima drumskog i železničkog saobraćaja na šidskoj pruzi sve završavalo dobro, a da li će tako i ostati – možemo samo da se uzdamo u božiju pomoć i sreću. U ministra Momirovića svakako ne!

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

(M. Milivojević)

3 COMMENTS

    • odkud znate da je privatni voz sve znate u vezi zeleznice kako ste inteligenti.sto ne kazete koliko su vozaci motke polomili koliko ste pokrali delove od mreze ,prigusnice od signala to neznate i na kraju to sto putni prelaz nije spusten zato sto ste pokrali kablove

  1. rampe poskidati samo svetlo sta treba voz od 1200t da stane da prodje auto koji ima stop i andrijev krst. ko ima prednost auto ili sinsko vozilo. idioti sta voz da stoji da propusti vozila o ludaka u srbiji. i vi znate da li je duzan da stane ili nije sada i zeleznicke propise.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here