RUMA: Nagrađeni najbolji učenici

0
374

U okviru manifestacije „Rumsko kulturno leto“ nagrađeni su najbolji i najmarljiviji učenici opštine Ruma. Predsednica opštine Aleksandra Ćirić je sa svojim saradnicima uručila ukupno 121 diplomu i novčanu nagradu nosicima „Vukove diplome“ i učenicima koji su ostvarili neka od prva tri mesta na republičkim ili međunarodnom takmičenju. Takođe, nagrađeno je i 16 đaka generacije. 

Gradski trg u Rumi krasili su najmarljiviji i najbolji učenici koji su zbog svog truda i znanja nagrađeni od opštine. Nagrade i priznanja mnogo im znače jer, kako kažu, to je pokazatelj da se njihov rad isplati.

Svi učenici koji su ostvarili ovakve rezultate zaslužuju da se njihovo ime čuje javno, istakla je direktorka Osnovne škole „Veljko Dugošević“ Jasmina Vukanović i dodala da se manifestacijom promoviše ono najbolje u opštini Ruma. Sto dvadeset jednu diplomu i novčanu nagradu u iznosu od 10 hiljada dinara predsednica opštine i njena zamenica sa ponosom su uručile najboljim učenicima, kao i dodatne nagrade za 16 đaka generacije u istom iznosu.

Aleksandra Ćirić se obratila prisutnim i naglasila da je velika čast i ponos imati takve sugrađane.

Nakon svečanosti prisutni su imali priliku da uživaju u koncertu polaznika udruženja „Kreativni M kutak“ iz Novog Sada.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here