Ruma nastavlja sa rekonstrukcijom puteva u opštini

0
1800

Tokom nastavka rehabilitacije, obnove i izgradnje saobraćajne infrastrukture u opštini, predsednica Opštine Ruma, Aleksandra Ćirić obišla je radove na asfaltiranju dela Glavne ulice, od broja 235 do Jelenačke ulice, oko 590 metara dužine puta.

Rehabilitacija ove deonice podrazumeva mašinsko struganje i ponovno ugrađivanje habajućeg sloja asfalt betona, kao i obnovu horizontalane i vertikalne signalizacije. Radove izvodi AD „Sremput“.

Ovaj deo ulice nije dugo obnavljan, već je bio zreo za rehabilitaciju. Veoma smo zadovoljni kako radovi teku. Prema rečima izvođača radova i nadzora, radovi će biti završeni u toku dana. Radi se celokupna saobraćajnica i stajališta, nakon ovog dela uradiće se i signalizacija. Radimo sve puteve, rehabilitaciju svih putnih pravaca, ne samo u gradu Ruma nego i u selima. Takođe se radi krčenje uz puteve u pravcu prema selima i u samom gradu. U toku je krčenje u delu prema selima Žarkovac, Putinci, Buđanovci, dalje se nastavlja prema Pavlovcima i Stejanovcima„, izjavila je predsednica Ćirić.

Kako se najavljuje iz rumske lokalne samouprave, tokom ovog leta neprestano će se raditi na rehabilitaciji puteva, a potom će se ući u ozbiljnije radove i veće projekte kao što je izgradnja kružnog toka kod Gerontološkog centra „Srem“, rekonstrukcija celokupne ulice Vladimira Nazora, od ulaska u Rumu do izlaska na kraju Pavlovačke ulice i rekonstrukcija ulice Vuka Karadžića.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here