RUMLJANI „PREŠLI IGRICU“: Na maturu došli na traktorima!

0
1743

Tokom poslednjih nekoliko godina gotovo da je postala tradicija da maturanti na maturu dolaze u limuzinama i skupim automobilima, koji se čak i iznajmljuju za ovo posebno veče. Zato su maturanti iz Srednje stručne škole „Stevan Petrović Brile“ u Rumi, izazvali oduševljenje svih kad su odlučili da odstupe od ove prakse i zamene je drugačijom idejom.

Jedan od učenika kaže da je ideja došla kao najoriginalnija i najprimerenija za smer poljoprivrednog tehničara koji su pohađali.

„Ovo je moj traktor, ovo su traktori mojih drugara iz razreda, ovako smo došli jer smo pohađali poljoprivrednu školu“, dodao je jedan od njih i našalio se da su traktori kojima su došli skuplji od nekih luksuznih automobila koje drugi maturanti biraju. Traktore kojima su došli maturanti, kažu, koriste u poljoprivrednim gazdinstvima svojih porodica, a za ovu svečanu priliku su morali malo da ih doteraju.

„Za ovu priliku smo ih posebno spremili. Mercedesa ima svuda na putu, a traktori se sve ređe viđaju“, dodaje jedan od maturanata. Komentari podrške odmah su krenuli da stižu i kako se može primetiti, svi su oduševljeni ovom originalnom idejom.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here