TOP 5 saveta za organizovanje nezaboravne proslave

0
647

Bilo koji povod proslave da je u pitanju, organizovanje iste uvek mora da bude na nivou i organizaciji treba posvetiti dosta vremena. Prilikom čitavog procesa osmišljavanja izgleda i načina proslave nisu bitne samo zvanice, već i celokupan enterijer, utisak gostiju i dobar provod. Zbog toga, jako je važno znati neke načine koji će vas lako provesti kroz čitavu organizaciju nezaboravne proslave. 

Ukoliko želite da napravite proslavu koju će dugo pamtiti sve vaše zvanice, potrebno je da se osvrnete na želje i zahteve svih. Ipak, veliku ulogu će igrati i sam enterijer, kao i atmosfera koja bude vladala tokom proslave. Kako biste uspeli da na lak i jednostavan način primenite sve načine za organizovanje nezaboravne proslave, u nastavku vam nudimo nekoliko saveta.

Odaberite idealno mesto za vašu proslavu 

Lokacija na kojoj budete organizovali proslavu definitivno igra jednu od najvećih uloga kada je u pitanju kvalitet same proslave. Međutim, važno je da lokaciju odredite shodno tome kakva je proslava u pitanju. Ukoliko želite da proslavite rođendan, dobra ideja može biti restoran u kome ćete počastiti sve drage ljude, ali i sopstvena kuća koju ćete moći da ukrasite i uredite po svojoj želji.

Odabir lokacije će zavisiti najpre od broja zvanica, kao i od budžeta kojim raspolažete. Postarajte se da se vašim gostima svidi lokacija koju ste odabrali, kako bi svi mogli da uživaju u provodu. Ukoliko dekoracija bude na nivou, već je načinjen ogroman korak ka proslavi koja se definitivno ne zaboravlja.

Odaberite savršenu dekoraciju shodno razlogu proslave

Kao što je već spomenuto, lep i primamljiv ambijent igraju veliku ulogu u pravljenju lepe i nezaboravne proslave. Idealna dekoracija i smišljeno uređen enterijer dotaknuće srca čak i onih koji nemaju istančan ukus za sitnice i detalje. Najbolji izbor za ukrašavanje prostora biće mirišljave sveće, različite vrste ukrasa ili helijumski baloni. Takođe, ukoliko pravite proslavu u toku novogodišnjih praznika, različiti novogišnji ukrasi, baloni, jelke i imitacije Deda mraza uvek mogu biti sjajan odabir. 

Ako već razmišljate o dekoraciji prostora, nezaobilazan detalj bi trebalo da budu lepi cvetni aranžmani, koji će upotpuniti svaku priliku i dati joj posebnu čar. Budući da ste u toku organizacije proslave uvek pod pritiskom i u obavezama, dostava cveća Beograd može vam pružiti olakšano preuzimanje određenog cvetnog aranžmana. Takođe, potrudite se da na internetu istražite sve ponude cvetnih aranžmana, jer će vam online cvećara obezbediti lak i brz odabir idealnog cveća. 

Razmislite koja bi vrsta muzike najbolje pristajala vašoj proslavi 

Pored lokacije i dekoracije koja ispunjava prostor, važno je da određeno vreme posvetite i razmišljanju o samoj atmosferi tokom proslave. Naime, opšte je poznato da je muzika ta koja uvek podigne raspoloženje i ostane kao jedna od najboljih uspomena. Zbog toga je važno da se zapitate koju vrstu muzike najviše vole vaši gosti, kako biste mogli svima da ugodite pri odabiru pesama. 

Kako bi se muzika i ambijent koji ona stvara svima svideli, najbolje bi bilo da angažujete DJ-a ili neki bend koji će svirati sve vrste muzike. Takav izbor će se dodatno svideti onima koji imaju raznovrstan muzički ukus, te će svi moći da se pronađu u stihovima pesama.  Uz to, muzika će dodatno i da opusti atmosferu, tako da će ambijent od starta da bude prijatan.

Obezbedite ukusnu hranu i piće

Ako je odluka o lokaciji pala na kućnu varijantu, važno je da svim gostima obezbedite ukusnu hranu i piće po svačijem ukusu. Bilo bi dobro da pre same proslave pitate svakoga ponaosob da li ima neke posebne želje ili potrebe kada su hrana i piće u pitanju, kako sa proslave ne bi niko otišao nezadovoljan. Ukoliko ste kulinar i volite da pripremate hranu za sebe i druge, ovo je prava prilika da pustite mašti na volju i uživate u dekorisanju vaše pripremljene hrane.

Ukoliko vam vreme i obaveze ne dozvoljavaju da sami pravite hranu, najbolji izbor će biti poručivanje keteringa. Postoji ogroman izbor keteringa, te možete u skladu sa vašim željama, kao i željama gostiju odabrati onaj najbolji i uživati u pažljivo pripremljenim jelima. Na taj način ćete uštedeti svoje vreme, a dobićete hranu koja može da parira onoj koja je spremljena kod kuće.

Iako  priprema proslave deluje kao težak i zahtevan poduhvat, uz par sitnica i detalja ona zaista može lako da se organizuje. Ipak, važno je napraviti proslavu za pamćenje, a cilj je da je gosti prepričavaju godinama. Ukoliko ispratite gore navedene savete i primenite ih prilikom organizacije svoje proslave, budite uvereni da će ona biti jedna od najboljih na kojoj su prisustvovale sve vaše zvanice. 

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here