TRIVUNU IVKOVIĆU ODREĐEN PRITVOR 30 DANA!

0
2497

Viši sud u Novom Sadu, odredio je pritvor do 30 dana Trivunu Ivkoviću (72), nekadašnjem upravniku Kazneno-popravnog zavoda u Sremskoj Mitrovici.

Viši sud u Novom Sadu, odredio je pritvor do 30 dana Trivunu Ivkoviću (72), nekadašnjem upravniku Kazneno-popravnog zavoda u Sremskoj Mitrovici. Pritvor je, kako saznajemo, određen još trojici od ukupno 17 osumnjičenih koji su pre dva dana privedeni zbog sumnje da su „studentima“ koji nisu išli na nastavu niti polagali ispite, omogućili da dobiju dokument o završenom fakultetu.

U ovoj fazi postupka ne bih davao nikakve izjave u ovom predmetu, hvala vam na razumevanju – kratko je rekao Ivkovićev branilac, advokat Ivan Gvozdenac, koji nije želeo da potvrdi naša saznanja.

Međutim, kako beogradski mediji navode, pritvor mu je određen kako ne bi uticao na svedoke koji će tokom postupka biti saslušani.

Podsetimo, uhapšeni se sumnjiče za krivično delo trgovina uticajem i posredovanjem u kupovini diploma privatnog fakulteta i kandidata da im se bez pohadanja nastave i polaganja ispita omoguci dobijanje diplome o stečenom visokom obrazovanju.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

(SMP.online)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here