U strahu od bivšeg momka BLOKIRALA ČAK 70 LAŽNIH PROFILA 

0
3388

Devojka (29) iz Sremske Mitrovice zaprepastila je sve na internetu kada je priznala da je uplašena za svoju bezbednost, nakon otkrića da je bivši, 32-godisnji dečko uhodi na društvenim mrežama.

Kako je neimenovana 29-godisnjakinja priznala na Reditu, još na početku njihove kratke, tromesečne veze primetila je da je neko dodaje sa lažnih profila na društvenim mrežama, ali tome tada nije pridavala veliki značaj. Međutim, nakon raskida, shvatila je da je blokirala čak 70 lažnih profila i da je nakon manjeg istraživanja utvrdila da iza njih stoji jedan isti momak – njen bivši.

Naime, viđala sam se sa likom tri meseca, početkom ove godine. Lik ima 32 godine, a ja 29, znači ne radi se o klincima. Dok smo bili u toj našoj kratkoj vezi, lik je počeo da pravi lažne profile na Instagramu i da me uhodi. Slao mi je poruke sa lažnog profila, verovatno da ispita moju vernost i da vidi krijem li storije od njegovog ličnog profila. U isto vreme, pratio je svoje bivše sa svog profila (verovatno i sa lažnih profila jer sam skontala iz priče da zna mnogo o njima i njihovim životima, a kao drugari mu govore).

Dok smo bili zajedno, mislim da sam oko 20 njegovih lažnih profila blokirala, a nisam znala da je to on. Nakon raskida, inače nismo se nešto svađali, samo sam se ohladila od njegove nesigurnosti i nezainteresovanosti za život, raskinula sam, a on se vratio bivšoj i meni je laknulo. Dva meseca nakon raskida on se meni javlja niotkud, a lažni profili meni i dalje nisu dali mira. Jedan lažni profil imao je isti opis u opisu profila kao njegov lični i ja tu skontam da se on krije iza lažnih profila. Kasnije se sve nameštalo da skontam da se on krije iza lažnih profila.

Sada je oko šest meseci od raskida i brojim oko njegovih 70 lažnih profila na bloku. Da li treba da se zabrinem? Da li mislite da se psihopata i ubica krije iza ovoga? Kako biste vi reagovali? Profil mi je privatan„, zabrinuto je na kraju svog izlaganja upitala ostale korisnike Redita.

Začuđeni da neko i sa 32 godine ima vremena da pravi toliki broj profila i da uhodi bivše devojke i nepoznate momke, nažalost nisu imali utešne reči za nju, te su je posavetovali da se pazi ali i da ga prijavi policiji.

„Brate mili… Zamisli imaš snage da praviš toliko naloga“, „Realno, lik je spreman da naškodi nekome na vreme si i shvatila kakav je. Lik je za psihijatriju, kolač će se zalomiti nekoj sledećoj nesretnici“, „70 profila, 70 mejlova, taj lik mi diže nervozu dok čitam tvoju objavu. A da svratiš do stanice da se posavetuješ s nekim inspektorom?“, „Lik je ultra ultra psihopata„, bili su samo neki od komentara ispod objave.

Kasnije se i sama devojka javila te priznala da je razmišljala da ga prijavi, međutim da je u strahu da nema dobre dokaze za tako nešto.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

(Blic)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here