Zašto opština Inđija krije koliko građane košta „Scena Fest“?

0
671

Od 29. juna do 3. jula na sportskim terenima kod Кulturnog centra u Inđiji, popularnom „Domu“, održaće se 23. muzički festival „Scena fest“.

Кao i prethodnih nekoliko godina, i ove publika može očekivati vrhunsku zabavu slušajući nastupe najvećih muzičkih zvezda ovih prostora. Prvog dana festival će otvoriti nacionalni ansambl „Кolo“, drugog dana nastupiće Aca Lukas, subota veče je rezervisana za najpoznatijeg pevača pop muzike Zdravka Čolića, u nedelju je koncert Dr Neleta Кarajlića a poslednjeg dana poslastica za ljubitelje zvuka violine – Stefan Milenković.

Ipak, svega nekoliko dana pre početka manifestacije, građanima Inđije nije dostupna informacija koliko će se njihovog novca potrošiti na angažovanje ovih muzičkih zvezda.

Kako navode u Srpskom pokretu Dveri u Inđiji, visina honorara Zdravka Čolića, Ace Lukasa, Stefana Milenkovića i Neleta Karajlića nisu dostupni javnosti, a nije poznata ni visina zakupa bine, rasvete, ozvučenja i angažovanog obezbeđenja. Sva ova pitanja Dverjani su uputili Kulturnom centru u Inđiji ali odgovor nisu dobili!

Postavljamo pitanje da li nadležni u Kulturnom centru Inđija kriju koliko će para građana Inđije otići na zabavu, posebno je to važno jer u budžetu opštine za 2023 godinu nema stavka o visini izdvajanja za Scena fest?„- javno pitaju inđijske Dveri uz zaključak da je transparentan rad lokalne samouprave i ovog puta izostao.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here