ŽIVELI SU U GOMILI SMEĆA: Za ženu koja je izbola supruga komšije nemaju reči hvale!

0
3964

Jadranka K. (36) kojoj se na teret stavlja pokušaj ubistva partnera Boška N. (44) u Šidu saslušana je u Višem javnom tužilaštvu. Ona ga je, kako smo pisali, ubola 4 puta u stomak i leđa.

„Boško je u teškom stanju, i dalje se bori za život. U toj vezi je i ranije bilo problema. Naime, pri saslušanju komšija, nadležni su saznali da su oni stalno bili pijani i da su se svađali, tukli…“, rekao nam je sagovornik iz istrage ovog slučaja. Podsetimo, pokušaju ubistva prethodila je svađa u kući u kojoj su živeli. Ona je potom uzela nož i izbola ga.

Policija u Šidu uhapsila je Jadranku K. (36) zbog ubistva u pokušaju. Povređeni je sa teškim telesnim povredama opasnim po život, hospitalizovan u Kliničkom centru Vojvodine. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, njoj je određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će, uz krivičnu prijavu, biti privedena tužilaštvu.

Pokušaj ubistva desio se u oronuloj, nehigijenskoj kući, bez ikakvih uslova za život, u Ulici Đure Jakšića 4 na periferiji Šida, gde je ovaj neobičan par živeo zadnjih godinu dana.

Mi, komšije sklanjali smo se od njih, tamo niko od nas živu glavu nije pomolio. Kakva je to prljavština, kakav smrad! To samo neku zarazu tamo dobiti! Bilo je svega, miševa, pacova, trčali su iz njihovog dvorišta ovamo. Ta žena, Jadranka, zvali su je Jaca, došla je da živi u tu trošnu opštinsku kuću iz Vršca, kako nam je sama rekla. Tamo je ostavila muža i dva sina, da bi se ovde vucarala sa tim Boškom, pričaju prve komšije, koje su zahtevale da ostanu anonimne.

Jadranka je, kažu, često obilazila komšiluk, zvonila na zaključane kapije, jer su se komšije plašile krađe, neugodnosti sa njom.

Molila je, prosila za hranu, a potom kupovala piće, cigarete, neki pričaju i drogu. Bili su, sačuvaj Bože, prljavi, ućebane prljave kose, smrdljive garderobe, niko ih nije puštao ni u dvorište. Sažalila se naša snaja, pa je nekoliko puta pustila tu Jadranku da iz šupe iznese malo drva, smrzavali su se tamo, u toj kući, gde je duvalo sa svih strana.

Komšije nisu imale ni reč hvale za nastradalog čoveka, već su redom isticale da se ovako nešto moglo i očekivati.

Pričala je našoj snaji da trpi nasilje i dobija batine od tog Boška, koji je bio alkoholičar, kao i ona sama. Pijani, ludi, to je dreka, cika, vrištanje skoro svake noći! Ovako nešto se očekivalo, kažu komšije.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here