Zoran V. (21) ubio oca pesnicama u Bosutu

0
3186

Zoran V. (21) iz Bosuta kod Sremske Mitrovice, uhapšen je, kako smo ranije izveštavali, zbog sumnje da je brutalnim udarcima u glavu ubio oca Zorana S. (56). Oni koji poznaju osumnjičenog kažu da se ovako nešto moglo i očekivati s obzirom na to kakav je Zoran.

Jeziv zločin dogodio se u noći između ponedeljka i utorka u kući komšije Nemanje Kovačevića oca i sina.

Oni su došli kod mene oko jedan sat uveče. Seli su tu na krevet i počeli su da se svađaju. Ne znam oko čega su se raspravljali – priča još uvek pod stresom Kovačević.

Živim sam u ovoj trošnoj kući, pokojni Pera bio mi je čest gost, dolazio na po koju čašicu.

Pored Zorana, imao je i dve ćerke iz prvog braka od 29 i 38 godina. Jedna živi u Zagrebu, druga u Adaševcima, dok je Zoran živeo u Buđanovcima sa svojom majkom. Pera je živeo sam nekoliko kuća od mene, u staroj, neuslovnoj kući, izdržavao se od sezonskih poslova. Deca su ga retko obilazila, a Zoran je sad nedavno bio, dolazio je kod oca po pare za drogu, kako mi se Pera jadao -priča za Informer, Nemanja Kovačević, u čijoj kući se stravičan zločin odigrao.

Te kobne noći, ne sluteći šta će se dogoditi, Nemanja je popivši lekove za smirenje legao i po njegovim rečima, negde oko 23 sata, u sobu su uleteli Petar i Zoran, već tada se svađajući.

Trgao sam se iz sna, pojma nemam oko čega je svađa između njih dvojice krenula. Ali, kako ne podnosim viku i galamu, odmah sam se udaljio. Iz sopstvene kuće sam morao pobeći! Otišao sam kod druga, 2,5 kilometra odavde, koji takođe živi sam. Kad sam se sutradan ujutro, u utorak vratio svojoj kući, oko 6,30 imao sam šta i da vidim! Jeziv prizor, kao ih horor filmova! Na stomaku, ovde u uglu sobe, u lokvi svoje krvi, razbijene lobanje, ležao je mrtav Pera. Opružio se, onako krupan i ogroman, celom dužinom, a oko njega, svuda po tepihu krv! Takođe i na komadima nameštaja, još uvek u šoku, pokazujući nam otkinute stranice od kauča umazane krvlju, priča Nemanja.
Odmah je, kaže, otrčao do komšije Bogosava, bivšeg predsednika sela, koji je pozvao policiju.

Sa inspektorima PU Sremska Mitrovica stigla je i Služba hitne pomoći, ali su lekari mogli samo da konstatuju smrt.

Stravična scena je bila kad su Perino telo okrenuli! Pored smrskane lobanje, lice mu je potpuno bilo unakaženo i krvavo, bez nosa, koji je utonuo u lobanju,…., stravično, tu sliku nikad zaboraviti neću.

Nakon toga policija je krenula u potragu za Zoranom, našli su ga u selu. Njemu je nakon hapšenja u utorak, određeno zadržavanje do 48 sati u okviru kojih će biti sproveden u Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici na saslušanje. Pretpostavlja se da će mu nakon toga biti određen pritvor.

Inače, kako kažu komšije Zoran je i te kako poznat policiji od ranije, a pre mesec dana počeo da živi s ocem.

Zoran V. je treće dete Petru od tri supruge, koga je navodno video tek nakon 20 godina, a klinac je sada došao da živi s njim u kuću koju je Petru ostavio ujak. Pokojni Petar je bio dobar čovek, koji je najviše škodio sebi, jer je pored bolesti koju ima pio – rekao je drugi komšija i dodao da je Petar svojevremeno radio na brodu i da je dobro zarađivao.

Zoran V. je bio aktivan na društvenim mrežama gde je objavljivao svoje fotografije na kojima glumi opasnog momka. Ovo su samo neki opisi na fotografijam koje postavljao: „Rrobija meni, robija“, „Pakao je moj separe“, „Ulice pakla“, „Hocu starost da me pita, dali ti je duŠa sita, pa da kaŽem jeste vala“…

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

Informer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here