„KUVALA JE U KAMPU, TU SU SE UPOZNALI, STARIJA OD NJEGA 30 GODINA“ Kuzminci o pokušaju ubistva žene!

0
11846

Žena Jovanka M. (49) iz Kuzmina povređena je jutros kada ju je, iz za sada nepoznatog razloga, oštrim predmetom nekoliko puta izbo emotivni partner M. O. (26), inače državljanin Avganistana.

Drama se dogodila jutros oko sedam sati u Kuzminu, u piljari u kojoj žena radi. Nakon napada osumnjičeni je pobegao, a žena je prevezena kolima Hitne pomoći u bolnicu u Sremsku Mitrovicu. Brzom i efikasnom akcijom policije osumnjičeni je uhapšen i zadražan.

– Povređena žena je bila u ljubavnoj vezi sa migrantom koji je skoro 30 godina mlađi od nje. Oni su se upoznali prošle godine kada je ona radila u lokalnom migrantskom centru gde je kuvala, spremala piliće i hleb i od tada su zajedno – kaže meštanin Kuzmina koji je želeo da ostane anoniman i dodaje:

J. M. ga je tada povela kod sebe kući i od tada su zajedno. Prvobitno su živeli u Šidu kao podstanari. Nedavno su se vratili za Kuzmin nakon što je pre nekoliko meseci umro njen otac, pa su došli da žive na njegovom imanju. Žrtva je pre tri dana sa migrantom otvorila radnju u kojoj se i dogodio napad. Odlučili su da otvore nešto svoje i našli su kuću u kojoj su otvorili lokal gde plaćaju zakup.

Kako dalje navode naši sagovornici, za sada nije poznato oko čega su se posvađali partneri.

Niko ne zna da kaže zašto je izbila svađa među njima. Sve se dogodilo neposredno nakon što su jutros otvorili radnju. Čula se galama i vriska, a onda je muškarac, navodno, krvavih ruku pobegao niz ulicu, a ona je ostala da leži nasred radnje – kažu žitelji Kuzmina i dodaju:

Komšije i prolaznici čuli su da se nešto dešava,a kada su došli odmah su zvali Hitnu pomoć i policiju koja je krenula u akciju hapšenja osumnjičenog.

Kako su rekli meštani ovog mesta, J. M. iza sebe ima dva braka i troje dece.

– J. M. se i ranije udavala, ima već dva braka iza sebe – kažu oni i dodaju da pretpostavljaju da se žrtva sa osumnjičenim posvađala zbog radnje koju su otvorili.

Jedna meštanka, koja se u tom momentu zatekla u prodavnici, pokušala je da zaustavi napadača, ali je on jurnuo i na nju i jedva je u poslednjem momentu izbegla ranjavanje. Nasilnik je ubrzo pobegao sa mesta zločina, preko njiva ka obližnjem selu Erdevik, no, policija ga je ubrzo uhapsila.

Jutros oko devet sati u našu bolnicu primljena je žena sa više ubodnih rana u predelu grudnog koša i zbrinuta u jedinicu intenzivne nege. Za sada je van životne opasnosti, saopštili su u PR službi Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here