Na pomolu rasplet ukradene bebe iz mitrovačkog porodilišta: OTAC ŽELI DA VIDI SINA PRE SMRTI!

0
17893

Afera o prodaji Darka Tota iz Hrtkovaca, koji je od biološke majke i oca, kako se sumnja, otet sa svega tri nedelje i prekršten u Nemca Tima K. iz Vizbadena, otkrivena je kada je A. J. iz Banjaluke priznala da joj se prijateljica Ivanka M. poverila “da ga je skupo platila“

Ana Pejić, predsednica Udruženja roditelja nestalih beba Vojvodine, otkriva morbidan detalj da je bebi mafija Darka Tota proglasila mrtvim u Sremskoj Mitrovici, a potom datum lažirane smrti upisala u Bosanskoj Gradiški kao dan “drugog rođenja“ i dala mu novi identitet. “Papirnata majka“ dan njegove navodne smrti slavi kao njegov rođendan, dok je biološka majka Mira umrla od tuge sa svega 39 godina.

Otac Nikola Tot na osnovu fotografija i dokumenata osnovano sumnja da je Tim K. njegov sin Darko, koji je pre 34 godine odvojen od brata blizanca Dalibora. Nikola kaže da mu srce radi sa 15 odsto, da ima astmu i vodu u plućima zbog čega bi voleo da vidi sina dok je živ.

Nikolina supruga je 12. septembra 1987. u Sremskoj Mitrovici rodila zdrave blizance. Tri nedelje kasnije, Darko, koji je pet minuta stariji od brata, iznenada se razboleo. Zadržan je u bolnici u Sremskoj Mitrovici, a narednog dana je navodno hitno operisan, dok je već sledećeg javljeno porodici da je naprasno umro.

Nikola kaže da je u bolnici doživeo novi šok jer su odbili da mu daju telo i maltene ga izbacili napolje. Na izlazu ga je čistačica povukla za rukav i rekla mu da od sanitarne inspekcije traži prenos leša. U mrtvačnicu se vratio sa papirom, a telo je dobio tek kada je lupio rukom o sto.

U najlon vreći sam dobio mrtvo dete, koje nije ličilo na Darka, ali su me ubedili „da se posle smrti izmenio“. Dete je bilo modro i naduveno sa tragovima krvi u nosu i ustima. Sahranili smo ga, verujući da se telo izobličilo, ali je žena bila ubeđena da smo pokopali tuđe dete. Nedelju dana kasnije se razboleo i Dalibor, a kad sam doktoru zapretio: „Ne dao vam bog da i on umre!“, uzvratio je: „Na našem odeljenju tri godine nije umrlo nijedno dete!“. Moja žena je deci pre smrti rekla: „Tražite Darka, sahranili smo tuđe dete – kaže je Nikola i ističe da je otpusna lista sa potpisom dr Petra Peruničića dodatno pobudila njegovu sumnju jer je datum rođenja prepravljen.

Sumnjam, ne smem da tvrdim da je Tim moj sin, ali bih voleo da se to reši. Dobio sam poruku sa Instagram profila Tima K. „da možemo samo jednom da se vidimo, ali da on ima roditelje u Nemačkoj“, a onda me je blokirao. Kad mi je Ana Pejić poslala sliku, suze su mi udarile na oči. Žaklina R. iz Nemačke mi je javila da Tim ima pekaru i kafić u njenom komšiluku i da ga viđa svakog dana – navodi otac i ističe da ima pet sinova, dve ćerke i šestoro unučića, a da bi s Darkom bio bogatiji za još jednog sina.

Dalibor Tot (34) priznaje da mu je trebalo mesec dana da dođe sebi posle vesti da u Nemačkoj navodno živi njegov brat blizanac.

Nije svejedno da nekom posle 34 godine uđeš u život. Ne osećam ništa, mada smo po papirima jednojajčani blizanci. Ne bih ga silio da se viđamo niti bih mu tražio bilo kakvu pomoć, jer zarađujem pošteno sa svojih deset prstiju. Spreman sam da uradimo DNK jer se po selu čak pričalo da ga je moj otac prodao. Da je hteo da trguje, ne bi odgajio još sedmoro dece – istakao je Dalibor.

(A.S./Alo)

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here