Nestao ALEKSANDAR (18) iz Sremske Mitrovice! Majka STRAHUJE da je skočio u Savu

0
3278

Aleksandar Jovanović (16) iz Sremske Mitrovice nestao je u subotu uveče, 15. aprila nakon što je izašao iz kuće. Njegova majka Biljana otkrila je šta je moglo da se dogodi, rekavši da strahuje da se njen sin ubio.

Izašao je iz kuće oko 21:45 u subotu. Nije poneo sa sobom ni telefon, ni dokumenta, niti neke lične stvari. Znamo da se posvađao sa devojkom i da joj je rekao da će se ubiti – počinje priču očajna majka Biljana.

Kako nam je rekla njen sin nije nikada ranije nije imao ponašanje koje bi moglo da ukaže da je on spreman na tako nešto.

Samo joj je rekao, idem sada, čitaćeš o meni u crnoj hronici i prekinuo razgovor. Ljudi koji su te večeri bili na mostu koji je nedaleko od naše kuće, kažu da su oko 22 časa videli jedno lice u crnoj jakni kako skače sa mosta – kaže Aleksandrova majka.

Potpuno skrhana želi da veruje da to nije bio njen sin, ali svedočenja prolaznika se poklapaju sa vremenom koje je njenom sinu bilo potrebno da dođe od kuće do mosta. Kada je, po prijavi građana, stigla pomoć na lice mesta, već je bilo kasno jer je telo odnela voda. Aleksandrov nestanak prijavljen je sinoć oko 21 čas, jer je porodica verovala da će se pojaviti.

Ronioci i žandarmerija čamcima već pretražuje Savu, do zaključenja ovog teksta nije pronađen niko.

Aleksandar je na sebi imao sivu trenerku, sivi duks, crnu jaknu i sive patike. Porodica dečaka moli sve koji imaju bilo kakve informacije da se jave na broj 061 424 6210.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here