Nova filijala HALKBANK a.d. u Sremskoj Mitrovici

0
1189

Nova filijala HALKBANK a.d. u Sremskoj Mitrovici, 39. po redu, svečano je otvorena 18. novembra 2022. godine, na adresi Kralja Petra I 5a.  Vodeći se ciljem da bude Banka koja podstiče i finansira rast i razvoj domaće ekonomije, kao i da odgovori na zahteve klijenata, poslovna mreža se ubrzano širi, a poslovanje unapređuje.

U novootvorenoj filijali, pored orijentisanosti na potrebe stanovništva, poseban akcenat stavljen je i na prepoznavanje potreba poljoprivrednika i malih i srednjih preduzeća. Filijala u Sremskoj Mitrovici pokriva sve potrebe potencijalnih klijenata na teritoriji celog Srema. Uz nepromenjenu mesečnu ratu tokom celog perioda otplate i po veoma atraktivnoj kamatnoj stopi pripremljena je specijalna ponuda keš kredita i kredita za refinansiranje. Uz tekući račun gold paketa sa prenosom zarade, dostupno je putničko zdravstveno osiguranje i osiguranje Pomoć na putu.

Osim keš kredita i kredita za refinansiranje, svim klijentima HALKBANK-e su na raspolaganju i različite vrste štednje.

„U cilju odgovora na potrebe klijenata iz agro segmenta, Banka kontinuirano sarađuje sa Ministarstvom poljoprivrede u delu kreditiranja. Pored široke lepeze proizvoda za mala i srednja preduzeća, istakli bismo kredite koji se realizuju u saradnji sa SEF fondacijom. Iz ove linije omogućeno je i kreditiranje novoosnovanih preduzeća.“- rekla je Slobodanka Šorak, direktorka filijale HALKBANK-e u Sremskoj Mitrovici.

HALKBANK a.d. Beograd jedna je od prvih banaka u Srbiji koja je uvela usluge beskontaktnog plaćanja putem mobilnih telefona i pametnih satova, s obzirom na to da su sve VISA platne kartice Banke dostupne putem najpopularnijih digitalnih novčanika (Apple Pay, Google Pay i Garmin Pay). Svim klijentima Banke, fizičkim i pravnim licima, na raspolaganju su i nove verzije aplikacija SmartHALK mBanking i eBanking za fizička lica, kao i SmartHALK Pro mBanking i eBanking za pravna lica.

Pored 39 poslovnica na teritoriji Republike Srbije, klijentima je na raspolaganju i 98 bankomata najnovije generacije.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here