Odlične ideje za poklon za diplomiranje

0
1474

Diplomiranje na fakultetu je poseban trenutak u životu svakog mladog čoveka, retko ko diplomira dva puta u životu. Shodno tome se javlja i želja kod dotične osobe i njenih bliskih prijatelja, partnera i članova porodice, da se sticanje
diplome proslavi na poseban način.

Pored proslave, tu će uvek biti pokloni, kao nagrada za diplomca i kao izraz ljubavi, sreće i priznanja da je zaista postigao veliki uspeh i da zaslužuje darove i slavlje. Kada je u pitanju emotivni partner ili neko veoma blizak, koga dobro poznajemo, tada želimo ne samo da priredimo iznenađenje, već imamo potrebu da osmislimo neki kreativni poklon za diplomski, nešto što će biti personalizovano i upečatljivo.

U nastavku teksta smo vam pripremili nekoliko zanimljivih i kreativnih ideja za poklon za diplomiranje i slične prilike.

Vaučer za putovanje nakon završenog fakulteta kao odličan poklon za diplomu

Vaučer za putovanje je fantastičan poklon, koji niko ne može da očekuje, zato je iznenađenje zagarantovano! Poklonite diplomcu preko potrebno putovanje, za odmor i proživljavanje novog uzbudljivog iskustva, odmah po uspešno
obavljenom zadatku i postignutom uspehu.

Vaučer praktično može pokrivati ceo aranžman sa hotelskim smeštajem i hranom, a možete se odlučiti i za neku od pristupačnijih opcija, gde će vaučerom biti pokriveni troškovi samo puta i smeštaja. Takođe, u turističkim agencijama
možete naići na razne zanimljive ponude gde možete kupiti vaučer koji zapravo predstavlja popust u visini uplaćenog iznosa.

Zgodno bi bilo da poklon budu dva vaučera, kako bi diplomac mogao da povede sa sobom i jednu osobu po izboru. Zato bolje potražite jeftinije opcije i aranžmane koji ne obuhvataju pun pansion, kako bi mogli da priuštite dva vaučera umesto jednog.

Ovo je naročito dobar izbor kada želite da obradujete svog partnera, jer ćete zasigurno zajedno iskoristiti vaučere.

Sat sa gravurom – poklon za večno sećanje na veliki uspeh

Sat sa gravurom zvuči kao klasičan i ne suviše kreativan poklon, ali sa satom zaista ne možete pogrešiti, naročito ukoliko diplomac nije baš kupio sat u poslednjih godinu dana. Lep sat, ne mora biti suviše skup da bi trajao i da bi
godinama podsećao osobu koja ga nosi na lepe trenutke. Pored trajnosti, koju omogućava sat sam po sebi, gravura vam otvara prostor da iskažete svoju kreativnost, svoju povezanost i bliskost sa dotičnom osobom.

Gravura predstavlja najmoćniji način iskazivanja određene poruke, jer se u životu graviraju samo najvažnije stvari koje su predodređene da traju vekovima, kao što su spomenici i slični objekti i predmeti.

Sa buketom cveća ne možete pogrešiti – klasičan poklon za diplomiranje

Iako je ovo još jedan klasičan poklon, on ne može biti promašaj i sa njim pogađate pravo u centar kada je u pitanju ženska osoba. Cveće je jednostavno jedna predivna kreacija prirode, pa svojim bojama i mirisima obara sa nogu, ponekad i pripadnike muškog pola.

Danas možete na mnogo načina napraviti buket, u različitim oblicima, sa cvećem najrazličitijijh boja, a ideja je bezbroj. Samo treba da nađete cvećaru koja će imati kvalitetno cveće i osoblje koje će moći da ispuni vaše zahteve, ukoliko
sami niste dovoljno vešti da sačinite buket kakav ste zamislili.

Kofer ili poslovna tašna – pustolov ili radnik

U novom poglavlju života svaki diplomac će imati više vremena za stvari koje ga zanimaju i kojima nije mogao da se posveti za vreme studija. To predstavljaju najčešće dve stvari: putovanja ili praktičan rad, a ponekad i jedno i drugo, za sve one koji umeju dobro da se organizuju.

Kvalitetan kofer je nešto što će zasigurno biti potrebno diplomcu. Torba u koju će sve moći da popakuje i pođe ne samo na petodnevno, već i na dvomesečno putovanje.

Sa druge strane, poslovna tašna će više značiti onim tipovima diplomaca koji su jedva čekali da završe studije kako bi stvarno zavrnuli rukave i prionuli na posao. U zavisnosti od afiniteta konkretne osobe možete se odlučiti između ove dve opcije. Koju god torbu da izaberete, nikako ne zaboravite da u nju ubacite još neki poklončić, bilo kakvu sitnicu, pa makar i čestitku ispisanu na parčetu papira.

Oprema za kampovanje – za sveže diplomirane ljubitelje prirode

Ukoliko je vaš diplomac zaljubljenik u prirodu i osoba koja voli izlete u prirodi uz razne aktivnosti, poput planinarenja, kampovanja ili pecanja, deo opreme za određenu omiljenu aktivnost će sigurno izazvati oduševljenje.

To može biti šator, vreća za spavanje, rashladna torba ili bilo šta slično što će boravak u prirodi učiniti ugodnijim. Ukoliko ne znate koja konkretna stvar bi mogla biti najpotrebnija dotičnoj osobi, onda joj možete pokloniti i komplet za
preživljavanje u prirodi ili boravak u prirodi, koji može sadržati kompas, nož, švajcarac, lonče za kuvanje, čuturu za vodu itd. Set može biti spakovan u kutiju ili još bolje, u ranac.

Ovde imate zaista širok izbor stvari koje bi mogli da poklonite, uključujući i patike, šešir ili bilo koji drugi deo odeće. Savršen poklon, potreban svim diplomcima, kako bi konačno malo odmorili od knjige i radnog stola u svojoj sobi ili čitaonici i uputili se u istraživanje prirode u Srbiji i van nje.

Nadamo se da vam se dopao naš tekst, da vam je bio koristan i da će vam neka od ideja navedenih u njemu direktno poslužiti za kreiranje poklona iznenađenja za ovu specijalnu priliku.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

(Sandra Stanojković)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here