Ovo su najpopularniji trendovi farbanja kose u 2023. godini!

0
716

Kako 2023. godina odmiče, svet trendova za farbanje kose postaje uzbudljiviji nego ikada. Od povratka platinaste boje do pojave pikantnih nijansi cimeta, ova godina nudi paletu boja koje obećavaju da će unaprediti vaš celokupni stil!

Vrhunski trendovi farbanja kose za 2023. i dalje dokazuju da samoizražavanje nema granica. Bez obzira da li više volite naučno-fantastični stil smelih boja ili sanjiviju estetiku, ove boje mogu vašem izgledu dodati šarm. 

Hajde da pogledamo ove uzbudljive trendove farbanja kose koje biste možda želeli da isprobate ove godine!

Platinasta boja se vratila na velika vrata

Prvi trend koji se ističe ove godine je platinasta boja, ali je malo drugačija nego ranije. Platina, čija se popularnost obnovila, ovoga puta je daleko od generičkog. Trend je ponovo rođen, nudeći raznovrsnu paletu koja se dobro uklapa sa svakim tonom kože.

Platinum je boja koja je veoma zahtevna za održavanje pa vam je potrebna najbolja farba za kosu, a ova boja zahteva i dosta posvećenosti. Međutim, njena privlačnost leži u tome što se izdvaja od prirodnih boja koje su bile privlačne u poslednjih nekoliko godina. Svrha ovog trenda je da uradite najviše sa svojom kosom, pokazujući boju koja je i smela i upadljiva.

Ako ste spremni da se izdvojite, nova platinasta boja može biti savršena za vas!

Suptilna boja cimeta – začinite svoju kosu ovog leta

Za one koji više vole suptilnost, ovaj trend suptilne boje cimeta je pravo osveženje. Spajajući vatrenu živost crvene sa zemljanim tonovima, stvara se jedinstvena boja koja suptilno privlači pažnju. Ova fuzija rezultira nijansom koja je i poznata i nova, nudeći uzvišenu promenu koja se ne udaljava previše od prirodnih tonova.

Ova atraktivna boja je omaž trendu crvene kose koji je opčinio modni svet tokom protekle godine. Ipak, vešto održava klasičniji izgled brineta, nudeći bogat, topao ton koji zrači prirodnim šarmom. To je zadivljujuća boja koja čini da svi zaustave na svom putu, očarani njenom suptilnom lepotom.

Suptilna boja cimeta je savršena za one koji žele da prihvate uzbuđenje nove boje kose, ali ipak više vole mekši prelaz. Omogućava brinetama da se priključe trendu crvene kose, a da se i dalje oslanjaju na tonove koji čine kosu brineta tako zadivljujućom. Ako ste brineta koja traži suptilnu, ali upečatljivu transformaciju, razmislite o trendu suptilne boje cimeta. To je suptilna revolucija u svetu boja za kosu, koja obećava da ćete biti primećene. 

Bež plava boja – predivne nijanse meda

Sledeća u našoj paleti trendova je bež plava, boja koja šapuće elegancijom i odiše prirodnom, netaknutom privlačnošću. Ova nijansa, takođe poznata kao medeno-pšenično plava, vodi ka svetlijim nijansama ovogodišnjeg trenda. Njegov meki, neutralni ton unosi dašak svežine u spektar boja, nudeći boju koja je prirodna i bez napora lepa​, ali je morate pravilno održavati ovu boju kose.

Peščana bež nijansa je savršena za hladnije mesece kada nebo ima više sivih i hladnih tonova. To je boja koja odražava suptilnost prirode, bez napora dopunjujući hladniji ambijent sezone.

Ali ono što bež plavu boju zaista ističe je njena svestrana privlačnost. Bez obzira da li ste prirodna plavuša koja želi da promeni nijansu ili brineta koja želi da se posvetli, ova boja je trend koji se može prilagoditi vašem ličnom stilu. Poznate ličnosti i frizeri podjednako su viđeni kako prihvataju ovu peščanu nijansu, transformišući smeđu kosu u svetliju, peskovitiju verziju sa suptilnom igrom svetlih pramenova.

Ova savršena peščana boja je odlična za sve letnje izlaske i opuštajuče trenutke na plaži!

Bogata čokoladna boja – bezvremenska estetika za brinete

Za brinete, bogata čokoladna boja je trend koji će vam se svideti. Ova boja je duboka, bogata smeđa, nudi prelepu paletu za one koji više vole da ostanu u tamnijem spektru boja kose.

Ovu boju bi trebalo naglasiti suptilnim pramenovima koji naglašavaju sjaj kose. Sveukupno produbljivanje nijanse daje zdrav izgled vašoj kosi. To je trend koji kombinuje klasično i moderno, nudeći bezvremenski izgled koji je uvek u stilu.

Vampirska crvena – samo za odvažne

Na kraju, ali ne i najmanje važno, imamo trend vampirsko crvene. Ovaj trend je zabavna igra sa crvenokosim trendom koji smo viđali. To je duboki crveno-ljubičasti ton koji je natprirodno glamurozan, a nudi jedinstveni izgled.

Vampirsko crvena je smela i blistava boja. Ali, pravi šarm ove boje zavisi od toga kako se odlučite da je nosite.

Zapamtite, ovi trendovi u boji kose su smernice, a ne striktne instrukcije. Oni su tu da vas inspirišu, ali ne moraju da definišu vašu odluku. Najbolja boja kose je ona u kojoj se osećate samopouzdano i lepo, ona koja vas čini srećnim kad se pogledate u ogledalo. 

Dakle, bilo da odlučite da pratite ove trendove ili da kreirate svoj jedinstveni izgled, najvažnije je da vaša odabrana boja odražava vašu jedinstvenu ličnost i stil. Na kraju krajeva, vaša kosa je produžetak vašeg identiteta i trebalo bi da bude izraz vaše autentičnosti. Odluka o boji kose je lična i intimna, stoga odaberite ono što vama najviše odgovara, bez obzira na trendove.

Za jos interesantnih tekstova, pratite Sremskomitrovački portal na linku mitrovica.info!

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

(Katarina Nikolić)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here