Rekonstrukcija ulica u Kukujevcima i u šidskom delu Fruške gore

0
1092

Selo Kukujevci u opštini Šid, naselje sa velikim privrednim potencijalima, dobiće gotovo šest kilometara rekonstruisanih ulica, za šta je Pokrajinska vlada, zajedno sa lokalnom samoupravom, izdvojila ukupno 216,5 miliona dinara. To će biti od velikog značaja za sve meštane, privrednike i poljoprivredna gazdinstva“, izjavio je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, nakon obilaska druge faze radova na realizaciji ove investicije.

On je ocenio da se radovi izvode u dogovorenom roku i prema zadatom kvalitetu, najavivši  ovom prilikom da Pokrajinska vlada nastavlja sa ulaganjem u putnu infrastrukturu na teritoriji Srema.

U narednih nekoliko nedelja počeće radovi na rekonstrukciji Grebenskog puta na zapadnom obodu Fruške gore, do manastira Đipša. Reč je o deonici od oko šest kilometara čijim uređenjem će Fruška gora postati još atraktivnija i pristupačnija za turiste. I u narednim godinama izdvajaćemo još veća sredstva za uređenje putne infrastrukture, kako u Sremu, tako i širom Vojvodine“, rekao je Mirović.

Predsednik Opštine Šid Zoran Semenović zahvalio je Pokrajinskoj vladi na obezbeđenim sredstvima za nastavak radova na realizaciji investicije u Kukujevcima, kojom će, kako je naveo, to naselje dobiti kompletno novu putnu infrastrukturu.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here