U susret budućnosti e-trgovine! Balkan eCommerce Samit 4. i 5. aprila 2024. u Sofiji!

0
262

Balkan eCommerce Samit jedinstveni forum u oblasti e-trgovine održaće se 4.i 5. apila 2024. godine u Arena Sofiji u Bugarskoj.

Ovaj dvodnevni forum predstavlja jedinstvenu priliku za sve učesnike da se upoznaju sa najnovijim trendovima i inovacijama u svetu e-trgovine. Organizator ovog prestižnog događaja je Nikola Ilčev, jedan od najuticajanijih ljudi e-trgovine na Balkanu. Sa bogatim znanjem i iskustvom, Ilčev obećava impresivan događaj koji će doneti nove perspektive sektoru e-trgovine na Balkanu.

Očekujemo više od 2000 gostiju, 150 izlagača i 20 govornika iz celog sveta. Cilj ovog samita je stvaranje platforme za ubrzani razvoj i podsticanje partnerstva između e-trgovinskih preduzeća na Balkanu, pružajući priliku za njihov rast i razvoj.“ istakao je Ilčev.

Ulaznice su trenutno dostupne po promotivnim cenama, pružajući učesnicima potpuni pristup dvodnevnom programu događaja, zajedno sa hranom, pićem i ekskluzivnom zabavom koja će se održati nakon prvog dana. Učesnici će  imati i potpun pristup događaju putem aplikacije sa svim gostima i partnerima. Tokom ovog dvodnevnog samita biće istaknut pravi potencijal svih balkanskih tržišta, što će olakšati međunarodnu trgovinu između njih u bliskoj budućnosti.

Ovo je jedinstvena prilika koja ima za cilj da osnaži postojeće veze i razmeni iskustva između predstavnika svih balkanskih zemalja, bez potrebe da putuju u svaku zemlju pojedinačno„, dodao je Ilčev.

Organizator balkanskog e-trgovinskog samita 2024.otkrio je i da nas na ovom eventu očekuju neka od najpoznatijih imena iz oblasti e-trgovine i digitalnog marketinga. Sve detalje o samom programu možete pogledati ovde.

Još jedna zanimljivost vezana za ovaj događaj je posebna mobilna aplikacija koja omogućava praćenje registrovanih gostiju. Uz pomoć ove aplikacije svi registrovani članovi moći će da zakazuju sastanke sa željenim učesnicima,što će im pomoći da efikasno organizuju svoje vreme i uspostave kontakte sa nekim od najvećih imena iz oblasti e-trgovine i na taj način se upoznaju sa trendovima i inovacijama iz ove oblasti.

Tako ćete imati mogućnost da prisustvujete predavanju nekih od najvećih imena iz sveta e-biznisa poput Naila Laverija savetnika za korporativne komunikacije velikih kompanija poput Starbaksa, Ikee, Diznija i Warner Brossa, a trenutno člana agencije Veriteer. On će govoriti na temu: „Era nove percepcije: Na koji način se sam odnos sa kupcima menjao u poslednjih deset godina, i kakvu ulogu igraju podaci.

Sama aplikacija biće aktivna dve nedelje pre događaja, a ostaće aktivna i nakon samog samita. Za pristup ovoj aplikaciji neophodno je imati kupljenu ulaznicu.

Ovaj događaj predstavlja jedinstveno iskustvo svim vlasnicima e-commerce kompanija, predstavncima digitalnih agencija, start up kompanijama i svima koju su zainteresovani za e-commerce poslovanje, pružajući im mogućnost da se upoznaju sa trendovima i inovacijama u oblasti e-poslovanja.

Ukoliko želite da budete deo najveće e-trgovinske zajednice na Balkanu i proširite svoje poslovanje, rezervišite svoje ulaznice na vreme po promotivnim cenama do 16. marta. Više o svemu saznajte putem linka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here