Umro poznati mitrovački pevač Đura Đalinac

0
2705

Mitrovački pevač popularne muzike Đura Đalinac, koji je učestvovao u takmičenju „Nikad nije kasno“, umro je nakon borbe sa opakom bolešću.

Naime, Đura se pre par meseci suočio sa dijagnozom karcinoma trbušne maramice. Iako je krenuo na terapije, nije uspeo da pobedi opaku bolest. Njegovi prijatelji na društvenim mrežama potresnim porukama se opraštaju od svog druga.

Napustio nas je naš prijatelj, drug, brat po mikrofonu. Otišao je na neko bolje mesto. Nemam reči da izrazim svoju tugu i bol. Bilji, deci, porodici iskreno saučešće– napisao je nekadašnju učesnik šoua Amel Kardašević Aki uz njihovu zajedničku sliku.

Đura je svojim osmehom i talentom osvojio publiku u pomenutom šou programu, a i nakon što je saznao da ima karcinom imao je veliku volju za životom.

Lekari kažu da se rak trbušne maramice teško dijagnostifikuje, da je to još uvek neistraženo do kraja, ali uz pomoć terapije sad ide na bolje. Uporan sam, slušam lekare i za sad sve dobro podnosim.Ranije nisam mogao da se pomerim, niti da spavam od bolova, sad već toga nema, hvala bogu. Borim se i boriću se dokle god budem mogao, imam zbog koga i zbog čega da istrajem u toj borbi – rekao je nedavno.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here