Kako da iznenadite voljenu osobu?

0
1362

Posebne prilike kao što su Dan zaljubljenih, rođendani, Nova godina, godišnjice i ostali važni datumi rezervisani su za poklone. Iako je lepo kupiti vašoj voljenoj osobi za taj dan nesto da se oseća posebno, ponekad treba biti maštovit i bez ikakvog povoda od sasvim običnog dana napraviti dan za pamćenje

Umesto da kupite poklon i samo mu predate, vas partner će se osetiti posebnije ako vidi da ste u taj poklon uložili vreme i trud.

Ukoliko želite da iznenadite voljenu osobu i pokažete joj koliko vam znači, u nastavku teksta izdvojili smo nekoliko predloga kako to možete učiniti.

#1 Romantična večera uz ukusan dezert je uvek dobar izbor

Volite da kuvate, ali zbog previše obaveza se ne sećate kada ste zadnji put uživali u večeri sa vašim partnerom?

Onda je ovo idealna prilika da ga iznenadite i pripremite mu večeru u kojoj će da uživa posle napornog dana na poslu. Napravite njegovo omiljeno jelo, kupite flašu vina, upalite po koju sveću i pustite tihu muziku u pozadini. 

I naravno, ne zaboravite na nešto slatko. Ako vam pravljenje torti i kolača nije jača strana, uvek možete naći recept za početnike. Cheesecake se lako pravi i za njegovu pripremu je potrebno svega nekoliko sastojaka, pa vam neće oduzeti puno vremena i nećete rizikovati da vam dezert ne uspe.

Bez obzira da li ste u vezi ili braku, romantična večera dokazaće vašem partneru da se i dalje trudite oko njega. 

Ako ipak niste vešti u kuvanju i želite da budete sigurni da će sve proći u najboljem redu, uvek je dobra opcija da naručite hranu iz njegovog omiljenog restorana ili rezervišete sto za večeru u romantičnom restoranu sa pogledom.

#2 Organizujte romantični vikend za dvoje

Bilo da se radi o spa vikendu van grada ili nekoj daljoj destinaciji, putovanje sa partnerom omogućiće vam da odvojite vreme samo za vas dvoje i posvetite se jedno drugom. Pogotovo ako duže vreme niste putovali, ovo je pravi način da provedete vreme zajedno i zaboravite na spoljni svet. 

Prilikom organizacije puta prvo proverite da li je vaš partner slobodan taj vikend i ako jeste obavestite ga da ništa ne planira. 

Kada birate destinaciju imajte na umu da treba da odaberete onu koja će se vašem partneru svideti. Ukoliko je više spotski tip, mozda je planina pravo mesto gde ćete moći da uživate u  dugoj šetnji i različitim aktivnostima. 

Ako je vaš partner više kućni tip, i potreban mu je odmor onda je spa vikend idealno rešenje. Opuštanjem na bazenu i u sauni ili odabirom  neke od masaža za parove, zajedno ćete se osloboditi stresa i uživati u mirnom vikendu. 

Dobar izbor je i poseta nekoj od mnogobrojnih vinarija u čijoj ponudi postoji i prenoćište, pa ćete ceo vikend moći da provedete isprobavajući najbolja domaća vina sa prelepim pogledom na vinograde. Mnoge vinarije nude i obilazak vinograda i vinskih podruma, pa ukoliko ste znatiželjni, moći ćete da uz pomoć vodiča zajedno otkrijete sve o vinariji koju ste posetili.

#3 Pripremite mu poklon koji ima posebnu simboliku

Budite maštoviti i napravite mu poklon koji će ga oduševiti i podsetiti na sve vaše zajedničke uspomene i najlepše trenutke provedene zajedno. 

Možete prikupiti vaše zajedničke slike i pokloniti mu album. Potrudite se i ispod svake slike napišite neku romantičnu ili šaljivu poruku, koja će upotpuniti album i učiniti ga jedinstvenim. 

Ukoliko ste više digitalni tip, možete mu napraviti video sa svim vašim snimcima, fotografijama i vašom pesmom u pozadini. 

Kutija zajedničkih uspomena je pravi način da sakupite sve zajedničke trenutke na jednom mestu. U kutiju možete staviti ulaznice sa koncerata i festivala koje ste zajedno posetili, avionske ili autobuske karte sa zajedničkih putovanja, biokopske karte filmova koje ste gledali i šaljive poruke koje ste jedno drugom ostavljali.

Kreativni kuponi koje može iskoristiti u narednih 365 dana su zaminljiv način da svom partneru poklonite personalizovan poklon, pravljen samo za vas dvoje. Predlog je da na kupone stavite stvari koje ne radite često, bio to doručak u krevetu ili prednost u biranju sledećeg filma koji ćete gledati.

#4 Izađite iz zone komfora

Sigurno vam je nekad partner pričao o stvarima koje bi želeo da radite zajedno ali nikada niste imali hrabrosti ili vremena da ih zapravo i uradite.

 Zašto baš sada nije pravi trenutak za to? 

To ne moraju biti samo ekstremni sportovi, već i društvene aktivnosti poput kuglanja, klizanja ili kartinga. Bitno je samo da izađete iz okvira vaše svakodnevice i unesete malo zabave i uzbuđenja u vaš odnos.

Ne vole samo žene romantiku. Iako često ne žele da priznaju, muškarci podjednako vole romantične gestove i dokaze ljubavi. Nadamo se smo vam pomogli da vaš sledeći poklon voljenoj osobi bude najbolji do sada.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here