TOP 5 ideja za najbolji mladenački poklon

0
802

Približava se najvažniji dan u životu vaših dragih ljudi, a vi i dalje ne znate koji bi to poklon bio dovoljno dobar da uspe da upotpuni njihov već savršen dan?

Najbolja opcija za darivanje jeste upravo nešto što će mladencima moći da bude od koristi u svakodnevnom životu. Naravno, poneka lepa i skupocena stvar koja će ih podsećati na vas i biti im savršena uspomena svakako nije na odmet. Verujemo da će biti oduševljeni za koju god od ove dve opcije da se odlučite.

Ukoliko želite da saznate koji su to najbolji pokloni za svadbu prema našoj proceni, pročitajte nastavak našeg teksta.

#1 Sprave za obavljanje kućnih poslova – potrebni kućni aparati  

Sprave koje mladenci mogu svakodnevno da koriste, kao što su određeni kućni aparati, predstavljaju verovatno i najbolji poklon koji možete da im uručite za venčanje. 

S obzirom na činjenicu da se ranije često dešavalo da mladenci na poklon dobiju po nekoliko istih kućnih aparata, ova opcija se smatrala dosta nesigurnom. Međutim, ako imamo u vidu ovu infomaciju, možemo jednostavno pitati mladence da li im je neki od kućnih aparata potreban, te ‘’rezervisati’’ svoje mesto za kupovinu istog. 

Sigurni smo da ćete među gomilom potrebnih aparata za domaćinstvo uspeti da pronađete nešto što neće dobiti ni od jednog drugog gosta. Neki od predloga mogu biti: šporet ili frižider, kao i manji kućni aparati poput mikrotalasne, miksera, sokovnika, aparata za kafu i slično. Pre same kupovine, obavezno razgovarajte s mladencima i pokušajte da saznate šta im je od svega ovoga potrebno.

#2 Zanimljiv nakit za mladence – ostaje za večnu uspomenu

U slučaju odluke da kupite nakit za svadbeni poklon, potrudite se da on on bude nadasve originalan. Najbolja solucija bi bila izabrati komade nakita koji su napravljeni od zlata, srebra ili, nešto jeftinija varijanta – nerđajućeg čelika.

Jedna od ideja da ove komade učinite posebnim jeste graviranje inicijala mladenaca, njihov datum venčanja ili nešto slično što bi moglo da im bude večna uspomena. Takođe, možete da im uzmete zanimljive ogrlice ili narukvice sa priveskom u obliku nečega što je vezano za njih – možda zajednički kućni ljubimac ili slično. Tako ćete od običnh napraviti unikatne poklone za posebne prilike.

#3 Koferi za putovanja – biće im potrebni tokom zajedničkog života

Za sve one koji vole da putuju i često idu na vikend putovanja koferi mogu biti savršen poklon. Obnova njihovih starijih komada će im sigurno značiti i svideće im se više od nekih drugih poklona koje su dobili. Doduše, čak i da vaši dragi ljudi nisu neki pustolovi, set kofera je svakako sjajan poklon jer će im i te kako služiti pri odlasku na more, planinu, poseti roditelja ili na odmor u Srbiji.

Ukoliko ste jako bliski s mladencima, možete ih iznenaditi nekim zanimljivim putovanjem u kom će zajedno uživati. Ovako će sve uspomene koje nose sa tog putovanja vezivati za vas, te će ovakav poklon ostati zauvek u njihovom sećanju. 

Ako vam je putovanje kao dodatan poklon ipak previše, možete im dodati neku sitnicu koju će možda koristiti kada odu na letovanje, zimovanje i slično. Na primer, to mogu biti neseseri za kozmetiku koji bi im bili od koristi.

#4 Slika – umetnost nema cenu

Slike su oduvek predstavljale jako cenjen poklon, s obzirom na činjenicu da uglavnom imaju veliku vrednost. Zato je kvalitetna slika savršen poklon za svadbu vaših dragih ljudi, koji će ovim putem dobiti jedan savršen detalj za neku od prostorija koji će upotpuniti njen konačni izgled.

Još je veći plus ukoliko mladenci vole umetnost ili imaju nekog svog omiljenog slikara, stil ili pravac. Ako je to slučaj, budite sigurni da ste izborom ovog poklona zaista uspešno obavili zadatak.

#5 Set šolja ili čaša – uvek potrebne za goste

Ono što je definitivno uvek potrebno bez obzira na količine koje već posedujemo, jesu, naravno, čaše i šolje. Koliko god ih kupujemo, iznova se neka slomi, te fali u setu. Zato je jedan fin set šolja ili čaša uvek potreban u domaćinstvu, pa znajte da s ovim nikako ne biste mogli pogrešiti.

Možete obratiti pažnju na sam dizajn čaša i šolja, da bi se uklopili u ideju enterijera vaših mladenaca i uzeti im nešto što će im za to dobro doći. Takođe, savršena ideja jeste naručivanje unikatnih setova pravljenih samo za njih. To će uneti dodatnu čar vašem činu.

U sklopu svakog poklona možete dodati i čestitku za venčanje u kojoj ćete napisati neku lepu poruku za mladence!

Ovo je bio naš spisak zanimljivih ideja za najbolje poklone za mladence koje možete podariti svojim dragim ljudima. Nadamo se da vam je naš tekst bio zanimljiv i da ste uspeli da pronađete nešto savršeno za priliku poput ove. 

Želimo vam srećan pohod za poklonom a vašim mladencima želimo sve najbolje u novoj životnoj etapi!

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

(Katarina Nikolić)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here